Most van raktáron az adott termékből?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy Noteszgépet az eMAG.hu oldalán, amelynél az áll, hogy "Raktáron", valamint az áll még ott, hogy a BestMarkt forgalmazza, viszont a BestMarkt.hu oldalán az adott terméknél az áll, hogy nincs raktáron. Az eMAG oldalán megrendeltem az adott terméket, kaptam egy olyan értesítőt az eMAG-tól, amelyben az áll, hogy a termék Postázásáról majd a BestMarkt értesít.. Ez rendben is van, viszont én nem szeretnék postára várni, mert ha nincs raktáron, akkor rendelnék máshonnan. Ha a BestMarkt forgalmazza, akkor egy külön raktárban még elérhető az adott termék? Vagy csak azért írja ki az eMAG oldala, hogy "Raktáron", mert még nem írták át? Előre is köszönöm a válaszokat!2018. dec. 13. 19:47
1/1 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy a két webáruház raktárkészlete nincs összehangolva, ezért az emag úgy tudja, hogy még van, de igazából nincs is. Az is lehet, hogy van, csak a saját raktárukat nem frissítették.
Látatlanban ezt nem fogod tudni megválaszolni, egy biztos megoldás van, ha a BestMarkttal felveszed a kapcsolatot és érdeklődsz náluk!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!