Facebook oldalra ha írnak üzenetet, akkor az oldal közzététele vissza lesz vonva. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egyik oldalamat felfüggesztették, a közzétételét visszavonta a Facebook. Hagytam a fenébe a reklamálást, úgysem adják vissza már, 100 ember likeolta úgyis csak, és amúgy is csak kapcsolatfelvételre használom, szóval a lényeg csak az, hogy írni tudjanak. Viszont már mikor megcsináltam a Facebook oldalt, már akkor észrevettem, hogy valami nem stimmel. Elsőnek nem engedett felhasználónevet adni. Adminná tettem a rendes profilom, amelyet a hétköznapokra használok, azzal engedte, érdekes... Majd azt inkább kiszedtem, mivel azt erre a célra nem szeretném használni. A másik profilom és barátnőm profilja mindig az admin (régi oldalnál is így volt). Aztán észrevettem, hogy amikor valaki üzenetet ír, automatikusan elrejti az oldalt, szóval a közzététele vissza lesz vonva. Ez mitől lehet? A rossz oldalnál már a barátnőmet direkt kivettem az adminok közül, az oldalt nem engedi valamiért törölni. Most megpróbáltam azt, hogy az új oldalnál csak a barátnőm az admin, de a hiba megmaradt. Most a Facebookkal van valami, vagy nálam rossz csak? Nincs időm megint újat csinálni, már így is ciki, most meg 2 nap alatt kettőt csinálni, az azért... Ráadásul a weboldalon is át kellene írni megint mindent, ahol jelen van az oldal linkje, szóval sok munka. Valakinek valami ötlete van? Szörnyű, hogy egy ekkora oldalnak (Facebook), nincs magyar supportja...2018. dec. 13. 15:14
1/1 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy nem mindig van ez így, 99%-ban akkor csinálja, amikor új ember ír, viszont néha csinálja akkor is, ha olyan ír, aki már írt, de az pl. nem azonnal, hanem később.
2018. dec. 13. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!