Vettem egy USB- 3. 0-as gigabites Ethernet csatlakozot, mert a Laptopomban lévőben rossz a érintkezés, így kábelen keresztül rossz a csatlakozás, mért nem sikerült csatlakozni rá az ujjal?
Bedugtam a 3.o.s usb-s vevőbe, beledugtam a cat 5e-es kábelt, létrejött az Ethernet 2-es port, a hálózati beállításokban létrehozok egy szelássavú kapcsolat 2-öt ppoen keresztül, beirom ugyan úgy jelszót nevet amit kaptam az internet szolgáltatótol, de nem jön létre a kapcsolat, valami 691-es hibát ir h távoli számítógép nem válaszol..
A laptoban lévő ethernet-hez ugyn igy csatlakozok, széllasávó kapcsolat, jelszó név és egyból csatlakozik..
Mit hibázok?Nem ismeri fel a gépem, vagy nem értem mért nem csatlakozik az USB-s ethernet porthoz amit vettem..
a hálozati megosztási központban látom hogy ot van hogy kapcsolatok: ethernet2 tehát látja az usb-s hálózati portot.
ezt látom:
hozzáférés típusa: nincs internetkapcsolat
Kapcsolatok:Ethernet2
Ethernet2 képken van, rámegyek a tulajdonságokra és azt látom hogy:
ipv4 kapcsolat: nincs hálózati hozzáférés
ipv6 kapcsolat: nincs internet kapcsolat
kapcsolat állapota: engedélyezve
sebessége 1.0 gb
Tulajdonságokban:
Realtek USB GBE sorozatú vezérlő
megfeleően müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!