Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az emag-nál van hétvégi...

Az emag-nál van hétvégi kiszállítás?

Figyelt kérdés

Tegnap rendeltem tőlük néhány tételt és úgy írták hogy 2018 12.07-10 között kézbesítik!

Ez a mai napot vagyis pénteket jelenti és a hétfőt!

Számíthatok rá hogy hétvégén hozzák ki vagy esélytelen?

2018. dec. 7. 12:55
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Nem az emag -tól függ hanem a futár cégtől aki dolgozik neki, de azok meg nem mennek hétvégén egyik se. Szóval igen, esélytelen.
2018. dec. 7. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Régen a Sprinterrel dolgoztak, az pick pack pontra szombaton is kézbesített, de most már a vacak MPL-t használják, ami szombaton sziesztázik...
2018. dec. 7. 13:24
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Akkor szabad a hétvégém!
2018. dec. 7. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha előre utaltál nekik akkor nagyon megszívtad mert a blackfriday-nek köszönhetően lehet hogy hónapokat csúszik a rendelésed "jobbik" esetben! Szomszédomat nagy valószínűséggel behúzták 200.000Ft-tal Mert rendelt egy tv-t még szeptemberben és még mindig nem érkezett meg!

De ha után vételben kérted akkor max nem kapod meg hétfőn a terméket hanem valamikor kiviszik tipikusan olyankor amikor biztos hogy nem leszel otthon! Ez meg az én tapasztalatom!

Nekem is valami ilyesmi időpont volt megadva az Sms-ben én meg a munkahelyemen úgy is kértem ki a szabadságomat hogy biztos ne kerüljük el egymást! Aztán kb 1 hét késéssel hívtak hogy itt vannak a házam előtt csöngetnek én meg nem vagyok sehol! Munkaidőben persze! :)

Mondtam nekik hogy vagy vissza hozzák estére mikorra otthon vagyok vagy elhozzák a munkahelyemre ami a lakásomtól kb 32 kilométerre van! Nem tetszett a futárnak de elhozta! Nem is őt okoltam hanem a felettesét aki ilyen hülye volt!

2018. dec. 9. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát nem valami biztató ez az utolsó hozzászólás!

Mai nap kellet volna megjönnie de nem jött meg!

kaptam 5 után egy újabb sms-t hogy 11 és 13 között jön meg!

Felhívnak előtte mikor hozzák?

2018. dec. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!