Van telefonra olyan alkalmazás ami felerősíti a wifi jelet?
A problémám hogy egy 2 emeletes családi házban lakok, az emeletre lett véve egy 1300 megabitet szollgalo gigabites router, ami elv 150 meter sugaru korben szorja a jelet.
Na most az alsó szint legtávolabbi pontjában már teljesen elveszik a jel, pedig kb 25 méter a távolság, tudom tobb fal arenykolo tenyezo van, de sztem ez abszurd.. Tudom hogy hosszusagban meg valszeg legvonalban ertendo a 150 meter.
Hogy lehet hogy digi altal kiadott zte tipusu modem tud wifit, de gyengen sebesseget produkal(ax 50-70 gigabitre kepes, ezert vettem az eros gigabites routert)a keszuleken egy atenna sincs, de jelet meg is jol lehet venni az also szint legtavolabbi pontjaban...
Megveszem a modern tp link archer 1200 at, es 25 meternel elveszik a jel, mert 3 falon keresztul kene menni a jelnek..Es a digi altal kihelyzett gagyi modem amin egy antenna sincs, siman “elsugartott” odaig.. Fura ez nekem..
Viccelsz ugye? Telefonos app...
Vegyėl egy acces pointot.
Esetleg jobb antennát vehetsz ha lehet rá szerelni.
Nálam egy t-home cisco-s router van,de szőrnyen gyenge.
Ezért vettem egy asus routert és sokkal távolabbra képes elküldeni a wifi jelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!