Mobilnet telefonról laptopra wifivel-hogyan?
Adott egy mobil,amin van mobilnet.
Egy helyen,ahol nincs még áram sem,volna egy 10 perces dolgom.
Ha adott egy laptop,arra hogy lehet a telefonról erre az időre netet "varázsolni"?
Nem tudom,érthetően tettem-e fel a kérdésem. Lehet,hogy ez másnak nem nagy gond,én viszont az ötvenen túliak táborába tartozom.
Ha lehet,"szájbarágósan" kérem a segítségeteket!
Telefon függő, de a mai telefonok szinte mindegyike tud hot-spotot, vagyis wifin megosztani a mobilnetet.
Milyen telefonról van szó?
Beállításokon belül valahol a Hálózaton menüponton belül lesz.
WiFi Hotspot, megosztás, vagy valami ilyesmi. Rámész, és betudsz állítani nevet, illetve jelszót is tudsz adni neki, ha szükséges. Elindítod, és laptopon rácsatlakozol, mint egy normális WiFi hálózatra. Lényeg, hogy a mobil adatkapcsolat legyen aktív a mobilon.
"Lehúzod" a felső sávot. Aztán még egyszer lehúzod ott, ahol a 4 kis kerek ikon látszódik.
Ekkor már 12 kis kerek ikon fog látszódni.
Ezek közül nyomd meg az Adatforgalom és a Wi-Fi hotspot feliratút.
Ha nincs ilyen közöttük, akkor a "Rendezés" ikonra bökve rakhatod ki őket. Így mindig gyorsan be tudod kapcsolni, nem kell a beállítások között túrni.
Ha hosszan nyomod meg, akkor beírhatod behozza a beállításokat, ahol átírhatod a hálózat nevét, jelszavát, stb.
Köszönöm szépen!Működik!
Egyszerűbb volt,mint gondoltam,nem is volt "ördögtől való" dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!