A Upc vagy a Telekom a jobb internet szolgáltató?
A upc borzasztó!!! Itthon (90nm lakás) ha kimegyek a konyhába már nincs wifi, ha netezek én is meg a tesom is a tv-n már nem hozza be csak akadozva a netet.
Állandóan ujra kell indítani a modemet
Utána valamivel jobb . Van hogy 1-2 nap nincs is (Havi 9000ft fizetünk fogalmam nincs milyen csomag) mellé rendelem a telomra a netet havi 8000ft
Mert a munkahelyeken is UPC van ott hetente 2-3napig nincs is internet ...
Folyamatosan hívni kell a szolgáltatót 2 óra telefonálás, cseréltek modemet vagy 3x az évben meg mindig szar!!!
Amint lejárt a hűségido váltunk szolgáltatót!
Nekem UPC-vel 10 év alatt egyszer sem volt gondom.
Viszont a Telekomot a másik lakásnál havonta kell hívogatni, mert 90%-ban van net csak (30 napból csak 27et).
Bár gondolom helyfüggő is, ha jó kábel van ott, a upc megbízható.
Fugg attol is hogy hol laksz.
Telekom tobbet ingyen se kell.
Upc meg egesz korrekt, olcsobb es a modemjuk is erosebb, sokan szidjak, nalam meg tobb keszulek es 3 beton falon keresztul is hasznalhato.
Nekem 8 evig volt upc kb 2*1 napot volt rossz. Ennyi. Ha 3 havonta karbantartas lenne se panaszkodnek.
Ha a modem rossz ki lehet csereltetni.
Uvegkabel minek neked ???
Nem mindegy hogy er el hozzad a jel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!