Mire volt jó a 2010. Június 16-i razzia?
Arra volt "jó", hogy gyakorlatilag lefejezték a magyar torrentezőket. nCore, beload, majomparádé, bithorlo és még sok más színvonalas oldal cuccait vitték el a sünök. Persze még max. fél év, és újra lesznek hasonló oldalak, és ez a patthelyzet fog fennállni mindaddig, amíg az egyik "fél" elő nem áll valamilyen radikális újítással. (Tracker nélküli torrentezés (aka DHT) a rendőrök részéről meg keményebb törvények a szerzői jogokkal kapcsolatban)
Jah, és EGYÁLTALÁN nem volt jó. Ahelyett hogy a szemét fizetős, emeltdíjas SMS-es warez FTP-ket zargatták volna, a békés torrentezők életét nehezítették meg... :)
Személy szerint engem nem nagyon érint, nincs seed szerverem, és a nagyobb oldalakon sem voltam regelve. De akkor is kissé ijesztő, hogy ilyet mertek csinálni.
Remélem érthető voltam...
1 torrentező
"a békés torrentezők életét nehezítették meg... :) "
Ezeken a kifejezéseken olyan jókat röhögök. Van olyan torrentező aki baltával rohangál az utcán vagy kismacskákat öl ha kevés a seed? Vagy miért kell így kiemelni azt, hogy békés?
Köszi a válaszokat, így már érthetőbb minden :)
És nem csámcsogok rajtam mint egy hülye gyerek, csak nem voltam elég tájékozott, de bocs érte, tényleg én kérek érte elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!