Folyamatosan el megy az internet?!
Sziasztok.
Rengetegszer előfordul,hogy az internet egyik pillanatról a másikra el megy.
Teljesen össze vissza,van amikor délelőtt van amikor este stb.. Pár percre/másodpercre összesen.Olyankor lecsatlakozok róla,újra csatlakozok és többnyire egy ideig bírja.
Kihívtam az internet szolgáltatót, ők azt mondták a Wifi a rossz,a modem tökéletesen működik,leszakadást se láttak.
Nah vettem egy új wifi routert,és semmi nem változott.
Szóval ami előtt még ismételten ki hívnám őket,mit nézzek át?Elméletileg a modem jó,a wifi router új, akkor csak valamelyik eszközben lehet a hiba nem?
Többnyire a laptopommal fordul ez elő, teljesen váratlan időpontokban.. Van amikor simán töltök le max sávszélességgel órákon át,aztán egy google kereséstől megint el megy a net...
El indítom a hibaelhárítást, és olyanokat ír ki,hogy ellenőrizzem a modem-wifi kapcsolatot,nem válaszol a DNS kiszolgáló,nem tud kapcsolatot létesíteni, alhálózati maszk nem megfelelő,szóval ilyen fa@szságokat amik nem rajtam "múlnak".
Lefuttattam már több vírusírtót..
Mihez kezdjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!