Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tp link Archer C2 router...

Tp link Archer C2 router probléma? DIGI net?

Figyelt kérdés

Adott a fenti router, mindig wireless használjuk, csak teló és tablet van itthon. Ma azt csinálja, már sokadszorra, hogy hiába van wifi jel, nem kapcsolodik.

Ha belépek a tplink felületre, ott azt mutatja, amikor épp nincs net, hogy a WAN esetében van valami probléma, korábban mac, ip address stb ott volt (mmint adatok) és ilyenkor 0.0.0 ilyesmi.

Letöltöttem a Tether nevű appot, ami beazonosította a hálózatot, routert stb, de mikor elment a net, azt írta, hogy az eszközök router elérése rendben van, de a router internet elérése nem.

A digi nem foglalkozik ezzel, míg rá nem dugjuk egy szgépre (holnap) kábellel. De ezek alapján lehet a router hibás??

1 éves, AC750 Wireless Dual Band Gigabit router C2 v1

Újra indítottuk (reset), az első kettő és a 4. lámpa ég, mintha a 4.nem égett volna, mikor ránéztem és nem volt net, de erre sosem figyeltem eddig.

Valaki help?

2018. nov. 21. 19:21
 1/1 A kérdező kommentje:
Holnap hazahozom a céges laptopot és bedugom közvetlen. Ha produkálja a hibát (megszakad a kapcsolat 5-10 percenként), akkor a Digi már kijön. De akkor sem 100%,hogy nem a router a hibás. Illetve a tp linknek megvan az ügyfélszolgálat száma, holnap azt is bepróbálom.
2018. nov. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!