Reutert hogyan kell aktiválni?
Reutert szeretnék használni a másik számítógépemhez wifit használva.A reuter működik,telon lehet használni a wifit.Az egyik számítógép is erről működik a net,viszont a másik gép nem érzékeli.10 év múlva tehetséges kezdőnek fogok számítani,de a gondom most van.Hogyan kell a wifi jelre csatlakozni?
Minden jó válaszért megy a zöld pacsi.
Trollok bejegyzésén csak mosolygok.
(router)
A számítógépben kell lennie egy vezeték nélküli hálózattal kommunikáló adó-vevőnek, ami alapértelmezetten nem szokott része lenni az alkatrészeknek, de külön vehető USB-s eszköz (wifi adapter).
Ha van ilyen, önmagába nem elég csatlakoztatni, telepíteni is kell a vezérlőprogramját. Lemezen adják hozzá, vagy a gyártó oldaláról letölthető.
Ennek hiányában kábellal lehet még összekötni a két eszközt.
Köszönöm a választ!Ment a zöld pacsi.
Van jeladom a reuterbe és a PC-ben.Azt írja ki,hogy nem sikerült az illesztő programot találni.Rámentem a netre és rákerestem az illesztő programra de csak röhög az erőlködésemen.Nem adom fel,keresem a megoldást de csak ez az egy helyben bízom.Van még megoldási javaslat?A másik PC-n is kiprobáltam de nem működik.Több PC-m van így letudom tesztelni a rendszert,de a hiba bennem van.Miért?!Mert még mazsola vagyok ezen a téren és megpróbálok felnőni a nagyokhóz.
A wifi adapter dobozában kellene lennie CD-nek vagy DVD-nek, amin általában megtalálható a szükséges illesztőprogram telepítője.
Ha nincs CD, és a wifi adapter gyártójának weboldalát sem találod, akkor az Eszközkezelőből kiolvasott Hardverazonosítóra is rákereshetsz az interneten.
Egyébként Windows 10 van a gépen?
Kösz a választ!Neked is ment a zöld pacsi.
Nincs telepítő lemez se DVD és még a gyártót sem találom,illetve találtam egy programot amit a gyártó rakott fel, driverdok néven.Csak az a baj,hogy telepítés után jött a döbbenet amire számitottam is,fizetnem kellene a használatért.A telepítés valoban ingyenes csak a használat már nem.Magyarul,ott tartok még mindig,hogy nem tartok sehol.
A segítséget külön újra megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!