Krisztof kérdése:
Youtube film feltöltések, hogyan?
Figyelt kérdés
20-30 éves régebbi filmet próbáltam feltölteni. Amint sikerült, rögtön abban a pillanatban a youtube letiltotta 240 országban (gyakorlatilag mindenhol), nem vette le csak szinte minden országban letiltotta a nézhetőségét. Tulajdonképpen megértem, hogy a szerzői jogok miatt tette ezt, csak azt nem, hogy másoknak sokkal komolyabb filmeket sokszor évekig fenthagy, illetve ugyanezt a filmet német nyelven másnak engedi, míg magyar nyelven nem. Mi alapján történik ez? Hogyan töltik fel azok az emberek a filmeket, hogy nekik engedélyezve van?2018. nov. 20. 23:38
11/16 anonim válasza:
Én mondtam nektek hogy nem vicc.
12/16 anonim válasza:
Kicsit utána nézhetnél mit tartalmaz a 13. cikkely, mert úgy tudom, hogy leginkább a magántulajdonra való hivatkozás és az arról való internetes kommentelést fogja szigorítania törvény. Tehát majd pl. nem írhatsz majd véleményt egy filmről vagy zenéről se, mert azzal már szerzői jogot sértesz. Hogy a Youtube-ra miként fog hatni ez a törvény azt nem nagyon lehet még tudni.
13/16 anonim válasza:
Tehát pl. nem kommentelheted majd sehol, hogy XY előadó zenéje szhar, mert azzal megsérted a szerzői jogait és IP cím alapján akár be is perelhet majd érte.
14/16 anonim válasza:
Akkor most kell mindent lementeni amíg nem késő...
16/16 anonim válasza:
VPN, Torr böngésző semmit nem fog érni, mert büntetni fogják mint az Oroszoknál a használatát. Szerintem sokan ki köttetik a netet, mert semmit se fog érni ingyen zene film nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!