Ncore-ról töltöttem le minap munkahelyen egy sorozatot, de kimentem egy cigire (volt vagy fél óra), s természetesen lehajtottam a laptopom, mire felnyitottam újraindult a gép, s eltűnt minden torrent. Miért?
A letöltés természetesen még folyamatban volt, de ahogy fentebb írtam bekapcsoltam a gépet, de az uTorrent már üres volt. Az Istenért se tudtam visszahozni egyet se, bár ez lett volna egyedül a legfontosabb lévén nCore-ról beszélünk!
Most itthon letöltöttem szintúgy onnan, ugyanazt a sorozatot, minden pattent, seed-el is uTorrentbe, de nCore-on a "seed kötelezett torrentek" alatt, leech van még! Ez idővel orvosolódni fog? Vagy miképp tudnám orvosolni? Nem szeretnék se másokkal, se magammal kiba...brálni! Köszönöm a válaszaitok előre is!
(Munka szünet miatt nem ér a vérem szívni, sorry..Nálunk így megy, s nincs felvétel! :D )
Ha az aktivitás menüben "leech" állapotban van, az sem különösebb baj, mert 48 óra futás után ugyanúgy eltűnik.
Nekem akkor tűntek el a torrentek a programból, amikor szabálytalan gépleállítás történt. Fagyás vagy áramszünet. Ha nem írta volna felül a program a resume.dat.old nevű fájlt, akkor visszaállíthattad volna.
Első "válaszadó": Köszönöm hozzászólásod..
Második válaszadó: Köszönöm szépen a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!