Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hi5on hogy lehet megnezni a...

Hi5on hogy lehet megnezni a szemelyes adatlapot anelkul hogy barajanak fogadna?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
beallitasoknal
2010. jún. 26. 07:24
 2/6 A kérdező kommentje:
kerestem de nem talalom , segits :(
2010. jún. 26. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:

elso valaszolo vagyok

nem ream gondoltal mert aki meg nezi az adatlapomat azt bejelollom

ird meg priviben a hi5 cimedet

amugy ha jol tudom az egesz hi5 tiszta virus mert en is megnezem valakinek az adatlapjat es kuldi a barakerot vagy van aki ir uzenetet h ki vagyok es miert jelolltem be , soha nem is lattam az adatlapjat addig

2010. jún. 26. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:

na akkor segitsek neked :D amugy csak annyit tudok csinalni h allitsd be a profiloldaladat h ha megnezzed valakinek a lapjat ne lassa h megnezted :D

felhasznaloi fiok - adatvedelem -> a masodik h Egyik felhasználó sem láthatja, hogy megtekintettem az adatlapját. allitsd at

sok sikert hozza ujra az elso valaszolo vagyok

2010. jún. 26. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:

ezt tudtam de azert koszi.

ugy ertettem h vannak olyan adatlapok amiket nemlehet megnezni barkinek csak aki a baratja.

na ezt hogy tudnam vhogy megis megnezni vagy a kepeit vagy vmit anelkul h elfogadna baratjanak

2010. jún. 27. 11:44
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

mar csak tudni kene h kell hasznalni :(

2010. jún. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!