Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért zártak be sok torrentold...

Miért zártak be sok torrentoldalakat?

Figyelt kérdés

Külföldön is sokat be zártak már.

Nálunk is.

Pl: Belod, 1st stb.

A torrentoldalakon semmilyen illegális fájl nincs, akkor mért zárták be őket?

Ennyi erővel az nCore-t is bezárhatnák, mert az RTL sorozatait elrejtették.

Kíváncsi leszek az RTL mikkor jelenti fel őket és mikkor zárják be.

Én nem szeretném, de sok dolgot el rejtettek nCore-n.

Cikk:

[link]

2018. nov. 6. 20:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sokszor kaptam vírust filmnézős oldalakon, pedig nem kattintottam rá semmire, csak a lejátszókra.

Reklámblokkoló használok.

2018. nov. 7. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:

"meghívott kell kérni, de a felhasználok nem adnak könnyen"

Ez van minden meghívós zárt trackerrel - például az nCore-ral - is.

"tölteni nem tölthetsz semmit róla"

Dehogynem. Szimpla videómegosztó oldalakra - Openload, Vidstore, Youtube, Videa,... - feltöltött tartalmak vannak, amiket simán - például a Video DownloadHelper bővítmény ( [link] ) segítségével - letölthetsz, senki sem veszi észre.

"ja és az oldalaknál a reklám alkalmazásukat kikkel kapcsolni"

Milyen "reklám alkalmazásukat"?

Fel kell rakni egy reklámblokkolót - például az uBlock Origint ( [link] ) - és meg van oldva a dolog.

"Sokszor kaptam vírust filmnézős oldalakon, pedig nem kattintottam rá semmire, csak a lejátszókra."

Typical PEBKAC. Rendes reklámblokkolással, vírusvédelemmel, elővigyázatos Internet-használattal kikerülhető.

2018. nov. 7. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Eddig könnyen adták csak 2-3 hónapja szigorították emiatt a meghívókat, asszem havi 1 et kap mindenki.

Igen tényleg nem szereti, de valamiből fent kell tartani az oldalt és itt legalább semmi tiltott nincs.

Pure Motion bővítmény és a lejátszóra kattintva már nincsenek reklámok, csak amikor még az ad.fly on vagy.

2 éve vagyok tag, gyakran töltögetek le teljes sorozatokat és még mindíg nem tiltottak ki :P

2018. nov. 7. 18:15
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Jo, ez mind szep es jo, oke akadalyozzak meg az illegalis letoltest, de basszus mikor fogjak megoldani, h vegre ha en keresek egy 20 evvel ezelotti filmet, akkor az egyetlen hely ahol megtalalom az egy torrent oldal, miutan vegigmentem, Netflixen, Amazonon, Itunes-on, sehol semmi, mig torrenten 10 kulonbozo verzioban van fent. Elobb azt oldjak meg, hogy az embereknek kenyelmesen a kezukbe keruljon legalisan a tartalom es akkor azzal visszaszoritanak a kalozkodast. En pl jobban szeretek este a tv elott netflixet kapcsolgatni, kenyelmesebb mint a torrenttel benazni, de sokszor ha latni akarok valamit, akkor az egyetlen megoldas a torrent.
2018. nov. 10. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
En is bekaptam egy trojai virust,egy filmmegoszto oldalon,azota felek tolteni rola.
2018. nov. 10. 19:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Mi az oldal neve?0
2018. nov. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!