Kik a youtube munkatársai? Hol lehet őket megtalálni? Kinek kell szólni, ha eltüntették (saját- szerzésű, jogú) videóimat?
Katona Béla György vagyok. 1980-ban születtem Pécsett. Én mindig be szoktam mutatkozni.
A régi - fakerekes - világban nőttem fel - ahol természetszerű volt, hogy egy hivatal ügyintézője kiírja a nevét és az elérhetőségét...
Viszont nemrégiben történt egy-s más intézkedés: A népszerű videómegosztó egy munkatársa több, mint száz - saját készítésű és alkotói jogú - videóm törölte (vers, gitár, ének)...
Sajnos : Úgy éreztem: Biztonságban vannak ott a videóim, ezért a gépemen se tároltam őket...
A törlést eszközlő munkatárs azonban nem vállalta magát. Levelet írtam, de csak gépi üzenet jött vissza : "A YOUTUBE CSAPATA" aláírással.
Szeretném tudni: Kik illetékesek az ügyemben ?
Hogy kaphatom vissza videóimat?
Illetve: Kit perelhetek be alkotói jogom megsértéséért?
/Katona Béla György, Pécs/
Két tanulság: soha nem tárolunk kritikus fontosságú dolgot 1 darab példányban, sehol. Mindent legalább két példányban, két különböző típusú adathordozón. Ez a te személyes felelősséged, és nem a Youtube-é.
A másik pedig, hogy betartjuk a szabályokat. Szándékosan megsértetted a felhasználási feltételeket a nézettség reményében, és ennek ez a következménye. Nincs jogalapod reklamálni, senki nem fog levelezni veled és megvitatni hogy ki hogy látja. Az alkotói szabadságod pedig addig terjed, míg a rendszer engedi. Úgy kezdted el használni az oldalt hogy elolvastad, megértetted és betartod a felhasználási feltételeket, ellenkező esetben jogosan járnak el. Ezen nincs mit vitatni. És nem is lesz kivel. Megpróbálhatsz levelezgetni meg kutatni a vezetők után, nekik pont annyira nincs beleszólásuk a tartalomszűrő rendszerbe, mint neked.
Csak úgy használhatsz egy weboldalt, ha elfogadod a felhasználási feltételeket. Az, hogy te azt nem olvasod el, vagy nem vagy hajlandó elfogadni, nem mentesít a felelősségre vonás alól.
És mielőtt elkezded megint a vergődést, emlékeztetlek hogy 2016-ban már egyszer ezt eljátszottad. 2015-ben is. Megint csúsztatsz, hiszen előadod hogy nem csináltál semmit, majd beismered hogy tiltott videóanyagot töltöttél fel a nézettség növelése érdekében. Pont, mint a múltkor.
Ez a te hozzászólásod a terjedelmes zsidózás között:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__6..
"Csak azért, mert az egyikbe szexet tettem és így két nap alatt 3500-an megnézték... Előtte nem nézte senki. "
Ez a te kérdésed 1 évvel előtte:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
"Én próbából feltettem egy releváns videót: Csöveshányás... Öreg csöves fotója a csali. Persze nem hány benne... Erre harapniuk kéne..."
Tehát mire fel is vagy felháborodva? Három esetből háromszor nem tanultál semmiből, és háromszor is szándékosan szegted meg a szabályokat, háromszor is kitiltottak érte. Tanulság? Ezek szerint nincs. Gátlástalan vagy és végtelenül primitív, elég megnézni a válaszaid színvonalát.
Nem érdekel, kiskomám. De mostmár tedd félre magad. Hagyj a többieknek is helyet !
Köszi, hogy hozzászóltál. De mostmár tényleg sok a karaktered. Kérlek, hallgassunk meg mostmár másokat.
Köszönettel: Béci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!