Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a különbség a Google+ és a...

Mi a különbség a Google+ és a Google Fotok között?

Figyelt kérdés

2018. okt. 29. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

A Google+ az egy közösségi médiaszerű képződmény, de a világon kb. 5 ember használja, ezért hamarosan meg is fog szűnni.

A Fotók meg egy galéria, ami szinkronizál a felhővel.

2018. okt. 29. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Kb. hasonló mint a Facebook és az általa üzemeltetett Instagram között: az előbbi egy közösségi hálózat, a másik egy fotók tárolására és megosztására szolgáló platform.
2018. okt. 29. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:

A Google+-t én se használom, ott csak az van, amit mások megosztottak nekem (és ezeket le se tudom tölteni). De ugy tudom, hogy a Google+ a YouTube-val szorosan együttműködő Google szolgáltatás is, pl. ha a YouTube-n Megjegyzést irok egy videohoz vagy netán profilfotot, boritóképet akarok cserélni, akkor azt a Google+ kezeli, azon keresztül megy. Ezek alapján megszűnését nem nagyon tudom elképzelni. Azt pedig szintén vélelmezem, hogy a Google+ nem terheli a Google Fiokom tárhelyét, de a Google Fotok terhelhetik, itt jobboldalt alul Google Fotok, majd További infók-ra katt:

[link]

2018. okt. 30. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!