Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook idegen (tehát nem...

Facebook idegen (tehát nem jelöltem vissza, hogy ismerem) profil alapján be lehet lőni, hol lakik valaki?

Figyelt kérdés

Valaki hagyott egy kétértelmű üzenetet, ami (a modorából kiindulva) akár fenyegetés is lehet. Kb 3 hete kezdtünk ismerkedni (Társkeresésben vagyok). Személyesen nem ismer, Facebook-on pedig pont az ilyen esetek miatt van letitkosítva sok adat, tehát pl nem tudja, hol dolgozom (és nem jelöltük be egymást Facebook-on).

A telefonkönyben sem vagyok benne.

Mindennek ellenére, ki tudja deríteni , hogy hol élek és merre fele járok Facebook profil és a küldött üzeneteim alapján?

2018. okt. 29. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha feltöri a fiókod akkor igen, amúgy nem.
2018. okt. 29. 08:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Huhh, megnyugodtam! Köszi!
2018. okt. 29. 08:35
 3/3 anonim válasza:

Nem nagy dolog feltörni fb ot...

A net nem olyan biztonságos, olyan mint a hétköznapok az utcán sétálva: Bármikor bármi történhet - de mégis biztonság tudattal vannak az emberek a mindennapokban. :)

+ fenyegető levelet csak úgy nem kap senki.

Sok ok-variáció lehet: Pl olyannal talizgatsz vagy jöttél össze akivel nem kellene, valakit magadra haragítottál s nem tudod ki az (profilt pedig bárki bármikor csinálhat)...stb

Ha meg komoly lenne nem élnél.

Ha figyelmeztetés át kell gondolni logikusan.

Ha túl para vagy menj be feljelentésért ha komolyabb - de nem nagyon foglalkoznak ilyenekkel.

2018. nov. 6. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!