Facebook idegen (tehát nem jelöltem vissza, hogy ismerem) profil alapján be lehet lőni, hol lakik valaki?
Valaki hagyott egy kétértelmű üzenetet, ami (a modorából kiindulva) akár fenyegetés is lehet. Kb 3 hete kezdtünk ismerkedni (Társkeresésben vagyok). Személyesen nem ismer, Facebook-on pedig pont az ilyen esetek miatt van letitkosítva sok adat, tehát pl nem tudja, hol dolgozom (és nem jelöltük be egymást Facebook-on).
A telefonkönyben sem vagyok benne.
Mindennek ellenére, ki tudja deríteni , hogy hol élek és merre fele járok Facebook profil és a küldött üzeneteim alapján?
Nem nagy dolog feltörni fb ot...
A net nem olyan biztonságos, olyan mint a hétköznapok az utcán sétálva: Bármikor bármi történhet - de mégis biztonság tudattal vannak az emberek a mindennapokban. :)
+ fenyegető levelet csak úgy nem kap senki.
Sok ok-variáció lehet: Pl olyannal talizgatsz vagy jöttél össze akivel nem kellene, valakit magadra haragítottál s nem tudod ki az (profilt pedig bárki bármikor csinálhat)...stb
Ha meg komoly lenne nem élnél.
Ha figyelmeztetés át kell gondolni logikusan.
Ha túl para vagy menj be feljelentésért ha komolyabb - de nem nagyon foglalkoznak ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!