Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Emiatt kell-e aggódnom?

Emiatt kell-e aggódnom?

Figyelt kérdés

Mit szépítsem,egy erotikus oldalra akartam belépni más által megadott felhasználó név jelszó párossal,konkrétan erre: earlmiller.com De nem működött,és igen,többször is próbálkoztam,mert elsőre észre se vettem hogy minden bad login után ezt írja:

"Do not keep trying over and over, our Strongbox™ security system, which prevents password abuse, may block you.

If you are NOT an authorized user, be aware that your IP address and the time have been recorded. Repeated attempts to gain unauthorized access will be provided to your ISP

or other service provider and to the appropriate law enforcement agencies."

A vége miatt parázok természetesen.De hát végül is el sem követtem semmit,hiszen eleve be sem tudtam lépni nem?És egyébként meg ezernyi oka lehet hogy valaki rossz bejelentkezési adatokat ad meg nem?

Amúgy ismeri valaki ezt a Strongbox biztonsági rendszert?Ők tényleg ennyire forrón eszik a kását?

2018. okt. 23. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

Honnan szerezted azt a bizonyos felhasználó-jelszó párost?

Esetleg a Strongbox fejlesztőit kérdezd meg erről ha nagyon aggódsz, mivel az oldalukon erről nem találtam bővebb infót.

Most azt feltételezik hacker vagy és brutr force al próbáltál bejelentkezni, imlébb hagyd az oldalt és akkor valószínűleg hagynak mivel több adat nem fog érkezni az IP címedről.

2018. okt. 23. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy olyan fajta oldalról amit azért hoztak létre hogy a tagok accountokat osszanak meg egymással.

De hogy aki közzé tette,az honnan vette,tehát hogy tényleg befizetett-e az oldalra vagy csak meghackelte,azt nem tudom.Őszintén szólva fogalmam sincs hogy működnek ezek.

A Strongbox honlapját be tudnád tenni?Én nem találtam rá.

2018. okt. 23. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Persze: [link]
2018. okt. 24. 07:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Amúgy neked mi a véleményed róla?
2018. okt. 24. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:
42%
Az, hogy ha hagyod azt az oldalt nem hinném, hogy bármi lenne
2018. okt. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!