Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék internetet...

Hogyan tudnék internetet elérni, bekötés nélkül?

Figyelt kérdés
Előre is bocsi, de nagyon laikus vagyok ezen a téren. Szóval albérletbe fogok költözni, de ott nincs bekötve az internet. A tulaj (aki egy idősebb hölgy) azt mondta hogy az előző srác aki ott lakott, magának intézte az internetet. Persze nem tudja hogy hogyan, és én sem, mert nem tudom hogy milyen vezeték nélküli internet elérhetőségek vannak. Hova forduljak? Ha bemegyek a helyi internetszolgáltatóhoz tudnak segíteni?
2018. okt. 23. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Telenor Hello Datát veszel a telefonodra, és azt osztod a többi eszközöddel. Máris van korlátlan, gyors neted.
2018. okt. 23. 20:03
 2/4 CspCsj ***** válasza:

A korlátlan HelloData már meg lett szüntetve. (csak a meglévők működnek még)

Mobilnetnél a szolgáltatókat érdemes körbejérdezni.

Például hűségidő nélküli HiperNet Home 100GB-os csomag:

[link]

(van kiegészítő éjszakai 100GB csomag hozzá)

Ha nem elég a 100+100GB, akkor van még korlátlan flottás netes csomag is. (pl. iQpro, EuroQuattro)

Itt olvasgass, kérdezgess:

[link]

2018. okt. 23. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Na, azt nem tudtam, hogy megszűnt.

Akkor meg a Hipernet Home a jó választás.

2018. okt. 24. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kerdezo keveri a kabel fizikai bekoteset a szolgaltatas megrendelesevel. Ha mar volt "bekotve" akkor csak meg kell tendelni valamelyik szolgaltatotol. Ha van vezetekes net akkor szerintem a mobilos nem jo valasztas
2018. okt. 25. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!