Melyik a jobb az instragramm vagy a facebook?
Melyik jobb? A béka - mint állat - vagy a béka - mint emelő? A Gizike vagy a gőzeke?
Más célú szolgáltatás a kettő - az egyik egy kifejezetten fotó-/videómegosztó közösségi oldal, a másik meg egy általános célú közösségi oldal - mind a kettő a Facebook Inc. tulajdonában van, így nem lehet különbséget tenni közöttük.
Ez olyan kérdés pl.,hogy alma vagy körte?
Szerintem például mindkettő baromság, a FB meg az Insta is.
a facebook nekem nem jön be, csak kamuprofilom van, hogy meg tudjak nézni embereket, vagy elolvashassak focis cikkeket.
az insta sztem alapvetően nem rossz dolog, csak az átlag magyar proli nem igazán tudja/akarja használni, nem is érti, és azt hiszi, ott csak pucsító nők és önértékelési zavarral küzdők vannak, pedig sokakhoz hasonlóan én pl. csak természetfotókat rakok fel.
szóval ha mindenképp választani kell, akkor insta, de a 2 oldal teljesen más funkciót tölt be.
(azon meg mindig jót röhögök, amikor ezen a ZS kategóriás oldalon szidják az instás embereket :D az átlag insta felhasználó "kicsit" értelmesebb, mint az arrogáns funkcionális analfabéta GYK-s.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!