Tudtok olyan oldalt vagy programot, ami egy egész lejátszási listát tölt le YouTube-ról?
Figyelt kérdés
A YouTube by Click nevű programot már használtam és lejárt a licenc. NCore-on meg nincs fenn.2018. okt. 15. 16:31
1/8 anonim válasza:
A youtube-dl képes rá, de parancssoros, nincs grafikus felülete. El kell olvasni a dokumentációt.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Próbáltam már, de olyan formátumban szedte le a zenét, amit nem tud lejátszani a telefon. Tuti én néztem el valamit. :)
#2 Ez meg csak 25 videót szed le, licenc kulcsom meg nincs hozzá.
2018. okt. 15. 21:38
5/8 anonim válasza:
Nekem teljesen normális mp3-ban szedte le, de az ffmpeg-nek fenn kell lennie, legalábbis Linuxon azt használja enkódolásra. Azt nem tudom, Windows-on mi a helyzet.
6/8 A kérdező kommentje:
A Youtube-dl valamiért hibát dob szinte minden számnál... 350-ből leszedett 12-t.
2018. okt. 19. 19:32
7/8 anonim válasza:
Ilyenkor szoktuk elolvasni, értelmezni a hibaüzenetet, és ha saját kútfőből nem megy a megfejtés, egy az egyben kimásolni, rákeresni, angol nyelven is. Utána meg kb röhögünk, hogy hogy a francba nem jutott eszünkbe ez a hót nyilvánvaló megoldás.
8/8 A kérdező kommentje:
Hülye azért nem vagyok.
2018. okt. 30. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!