Miért írja ki a Facebook hogy nem vagyok bejelentkezve? Pedig be vagyok jelentkezve és be vagyok lépve.
Figyelt kérdés
Amikor facen vagyok folyton ki írja hogy nem vagyok be jelentkezve, pedig bent vagyok a Facen, ez mitől lehet?2018. okt. 13. 18:09
1/4 A kérdező kommentje:
Tegnap óta csinálja ezt..
2018. okt. 13. 18:11
2/4 A kérdező kommentje:
Csak a felíratja jön ki állandóan mikor facen vagyok..
2018. okt. 13. 18:22
3/4 anonim válasza:
Hi! Honnan tudjam hogy az egyén az oldalon van,vagy csak a telója lépked be a massengeren keresztül,mondjuk éjjel?
4/4 anonim válasza:
tehát pontosabban: tud olyat önállóan az alkalmazás csinálni,hogy belép pár percre,aztán kilép és mondjuk órák múlva éjszaka újra belép?Mert ugye én azt látom,hogy be volt lépve,nemtudom hány percre,de nem reagál,nem olvassa el az üzenetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!