Mi az a pppoe? Kér felhasználó nevet és jelszót.
Keresgèltem Googlen is de semmi hasznosat nem találtam.
Köszönöm a bunkó választ..
A tv meg a routert már csatlakoztatam mivel Wifivel használom a tvt.
De ahogy hogy a tv és a telefon tudjon csatlakozni ahozz kéri a pppoe!
A PPPoE egy, az Internet-szolgáltatók (főként ADSL, mikrohullámú és FTTx szolgáltatók) által használt protokoll, mellyel az ügyfél végponti eszköze - digitális elosztója, home gateway-e, routere, vagy ezek hiányában számítógépe - felhasználónév és jelszó megadásával csatlakozhat a szolgáltató hálózatán keresztül a szolgáltatóhoz, és így az Internethez.
Általában a háztartások 98 %-ban van valamilyen elosztó eszköz - router, home gateway, stb... - ami már megteszi ezt a csatlakozást, így neked csak a routerhez kell csatlakoznod. Ha nem vagy biztos benne, akkor írd le, hogy milyen szolgáltatónál vagy, pontosan milyen modemed/routered/egyéb eszközeid vannak a hálózatban.
De igen mert a tvm ki írja hogy tegyem le a pppoet és akkor tud a tv és a telefon csatlakozni.
Köszönöm a segítséget be írtam amit a szerződésben találtam felhasználó nevet és jelszót de sajnos nem jó!
De azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!