A Youtube automatikus lejátszás módban szünetel egy idő után és leállítja a videókat/zenét és kiírja, hogy a "Lejátszás szünetel. Folytatja? ", majd ha igenre -nyomok folytatja. Hogy tudom ezt kiiktatni? Kicsit bosszantó.
Hellosztok
Nekem is ez a gondom most hétvégén jött elő nekem is halgatok automata lejátszásba videóklippeket és nekem is azt írja kicsit idegesítő"Lejátszás szünetel. Folytatja?
Ez a Youtube működésének egyik alapelve. Azaz a Youtube egy VIDEÓ néző oldal és elsődleges célja, hogy az oldalt NÉZZÉK. A hirdetők, akikből a youtube él, azok követelik, hogy a megjelent hirdetéseiket is NÉZZE valaki és ne csak felbukkanjon valami elrejtett böngészőablakban, amit senki sem lát.
A Youtube például tiltja minden más alkalmazásnak, hogy csak audiót játszon le a youtube forrásból, méghozzá a hirdetők miatt.
Például te mint játékfejlesztő hirdetsz a youtube-al és fizetsz egy rakás lóvét a cégnak a megnézett hirdetések után, de ha kiderül, hogy ennek a felét úgy fizetted ki, hogy a felét egy ember sem nézte meg, legfeljebb részben meghallgatta, akkor az első dolgod az lenne, hogy anyázni kezdesz a Youtube-al hogy te nem akarod kifizetni a hirdetést, mert nem háttér rádióhirdetést kértél elsősorban.
Így a jövőben is várhatóak lesznek korlátozások és biztosítékok arra a Youtube részéről, hogy a hirdetők felé bizonyítani tudja, hogy a honlapot valóban nézik az emberek.
Ez nagyon helytelen, a reklámokkal értékes perceket lopnak el az életünkből, amire nem kaptak engedélyt.
A hirdetőknek valójában azoknak kéne fizetni akik nézik a reklámokat.
Ha ez a =
YouTube NonStop
működik, nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!