Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Spotify zenei csatorna?

Spotify zenei csatorna?

Figyelt kérdés

Hogy van az hogy páran, kiadott album nélkül is jelen tudnak lenni Spotify-on mint előadók?

Értem ez alatt hogy van pár zene amit csináltak, youtube meg esetleg soundcloud oldalakon és ezzel már tudnak feltenni Spotify-ra zenéket mint zenei előadók?

2018. okt. 6. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért mert a Spotify egy szolgáltatást biztosít számukra, amiben nem szerepel benne, hogy albummal kellene rendelkezniük:

[link]

2018. okt. 6. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor kérdezem azt, hogyan kerülhetnék fel én is a zenéim is?
2018. okt. 6. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szükséged van egy kiadóra, aki a licencelési dolgokat kezeli. Ha nem lenne, a Spotify javasol párat:

[link]

2018. okt. 6. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:

szóval akkor csak kell egy kiadó, a kiadónak meg valamit csak fel kell mutatni hogy ezt szeretném lejátszani.

Azt már most látom hogy ezt ám nem ingyen csinálják az úgynevezett kiadók sem.

Egyébként megnéztem ezt a distrokid.com oldalt is, de itt is csak azt mondja hogy úgy látja nem vagyok fent spoty-n és hogy csekkoljam le a nevem stb. itt

[link]

2018. okt. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!