Openload megosztó mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Szaggat a kép, csak hang van, aztán megáll az egész film. Ez csak egy sorozatnál van - ami csak ezen a megosztón látható, az összes résznél - és minden böngészővel kipróbáltam. Más mozifilmet lejátszik gond nélkül az openload. Előre is köszönöm ha van valakinek ötlete!2018. okt. 5. 20:48
1/3 anonim válasza:
Esetleg ha fut egy reklámblokkoló, akkor azt kapcsold ki, de nem igazán ajánlott, a videó megosztókat nem lehet agyon blokkolózni mert ebből fizetik azt hogy tárolva vannak rajta a videók, ha kiszúrtok velük akkor tulajdonképpen magatokkal szúrtok ki, mert hamar törlődnek rajtuk a videók és megbukik a megosztó, mint ahogyan pár hónapja pár videomegosztó egyszerre buktak meg így leginkább csak ezt megosztót használ mindenki mert már több életképes megosztó nem nagyon maradt.
2/3 anonim válasza:
De mondjuk olvasom a Facen, hogy mindenkinek akadozik az oldal, de sosem lehet tudni hogy ez a megosztó is mikor dobja be a törölközött.
3/3 anonim válasza:
Szűnjenek is meg az ilyen oldalak, csak a kárt tesznek a felhasználók gépeivel.
Ki füzeti helyettem ki a villanyszámlát, ki vesz nekem új alkatrészeket a gépembe, biztos nem az oldal tulajdonosa.
Olyan reklám lenne csak mint a youtube-on mikkor elindul a videó akkor nem lenne gond, de ilyen vírusok, kémprogramok, meg az én gépemet használják fel, sose kapnak tőlem egy vasat sem.
Ncore meg stb zárt torrent oldal sose csinál ilyent, csak az ilyen nyitott sz..ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!