Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook-on hogyan tudom...

A facebook-on hogyan tudom megcsinálni, hogy a függőlegesen felvett videót függőlegesen is játssza le?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy a függőlegesen felvett videót, függőlegesen játssza le???!!! Ha azt akarod, hogy függőlegesen játssza le a függőlegesen felvett videót, akkor semmit nem kell tenned, mert függőlegesen fogja lejátszani, mivel függőlegesen vetted fel.

Amúgy ki a f+szom videózik függőlegesen???!!!

2018. okt. 1. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Pl. IGTV-n függőleges videók vannak (Instagram TV-n).

Valsz. az a baj, hogy vizszintesen kezdted a felvételt, aztán elfordítottad a kamerát függőlegesbe.

2018. okt. 1. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:
végig függőlegesen vettem fel és vízszintesen tölti fel ami ugyebár kicsit hlyén néz ki.
2018. okt. 1. 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Valahogyan konvertálni kéne.

Láttam már olyan függőleges videókat amiknek a két szélét (ami üresen marad) kitölti a konvertálás a video homályosított részletével.

(Hú ezt most remélem érthetően mondtam)

kb ilyen csak nekem nincs videoszerkesztőm...

https://www.youtube.com/watch?v=LdCLQ2DQ0NY&t=58s

2018. okt. 1. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Töltsd fel IGTV-re és utána osztd meg facebookon. Még menőbb is.
2018. okt. 1. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!