Facebook: oldal létrehozása személyes profil nélkül?
Van egy oldalam, de személyes profilom nincs. Ezt évekkel ezelőtt csináltam. Most még egy oldalt hoztam létre úgy, hogy az első oldalam e-mailcímével és jelszavával jelentkeztem be. Mutatja, hogy két oldalam van, de csak az első nyílik meg, az új egyáltalán nem, még csak a profilképet sem tudtam beállítani, semmit. Csak neve van az új oldalnak.
Ja, és ha rákeresek, sem a gugli, sem a FB nem adja fel, mintha nem is létezne az oldal.
Gondoltam, megcsinálom újra az oldalt másik e-mailcímmel, de úgy látom, azt akarja, előbb hozzak létre személyes profilt. Ezt én nem akarom.
Mi lehet a hiba oka, és hogyan tudom kijavítani?
Hogyan tudok oldalt létrehozni személyes profil nélkül?
Végül csináltam egy személyes profilt, és úgy egy oldalt, de most nem tudok bejelentkezni, mert minden árom a telefonszámomat akarja tudni, amit nem akarok megadni. Miért nem elég neki az e-mail???
Hogy tudom ezt telefonszám nélkül megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!