Van a neten olyan oldal, ahol freemail, msn feltörő programok vannak és ingyenes?
Természetesen van, bár azok a progik inkább egy magánember gépének feltörésére vannak, mint egy internetes szerveré. Ahhoz azért már tudás is kell. Nyilván ezek majdnem mind ingyenes progik, szép is lenne ha fizetni kéne az illegális programokért:D
Más kérdés, hogy amennyiben hekker/krekker akarsz lenni, akkor a beugró, hogy magad találod meg ezeket a programokat, mitöbb eleve neked kéne írni őket, ha valamire akarod vinni a "szakmában".
hát szerintem ez elég buta dolog. és mégis miért akarod feltörni? gondolom nem lehetsz túl "öreg".
egyébként meg vannak progik a neten, de ezeknek a 90%-a semmire sem jó, csak azért vannak, hogy annak/azoknak a bizonyos oldalaknak a látogatottságát növelje, persze lehet probálkozni velük, hátha bejön az egyik. De ajánlom, hogy ha komolyabban érdekel ez a téma, akkor elöszőr inkább tanulj meg programozni.
Szia/sztok!
Nekem olyan "problémám" lenne, hogy feltörték a freemail-em. Jelszó-emlékeztető nincs beállítva, se az, hogy másik címre küldje el a jelszóm. Szóval nem tudok mit kezdeni vele. Tudna nekem valaki segíteni visszahozni? Megtudni a jelszóm? Csak mert nagyon sok fontos, személyes dolgom van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!