Miért kaptam ezt az e-mailt? A OneDrive-fiókját törölni fogjuk a következő időpontban: 2018.10.25.
Figyelt kérdés
Rendszeresen használom mégis küldtek egy ilyen emailt ,hogy 2 éve nem használom és hogy aktiváljam. Hol lehet az Onedriveot aktiválni? Köszi a segítséget!2018. szept. 24. 16:56
1/8 anonim válasza:
Valsz. előfizettél az Office 365 egyszemélyes verzióra és most nem tudták levonni az előfizetési díjat.
Lépj be számítógépen esetleg a [link] címre.
2/8 anonim válasza:
Lehet aktív használatnak az számít ha időnként le-fel töltesz fájlokat.
3/8 A kérdező kommentje:
töltöttem fel fájlokat és nem volt előfizetésem
2018. szept. 24. 17:07
4/8 A kérdező kommentje:
Rendszeresen használom fotók feltöltésére
2018. szept. 24. 17:08
5/8 Koplárovics Béci válasza:
Mennyire vagy biztos abban, hogy azt az emailt a M$-tól kaptad, és nem egy adathalász levélről van szó?
6/8 A kérdező kommentje:
email@mail.onedrive.com erről az emailről jött
2018. szept. 25. 13:41
7/8 anonim válasza:
Én is kaptam e-mail-t most arra a címemre, amivel az OneDrive-re vagyok regisztrálva.
Nálam azzal indokolják a törlést, hogy több mint 2 éve nem használtam az One Drive-ot.
8/8 A kérdező kommentje:
Én nekem is ezt írták ,de én használtam idén is és tavaly is
2018. szept. 26. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!