Miért van az hogy a torrent nem tölt annyival mint mennyit a net tudna?
Próbálok valami letölteni az oldalon(ncore) azt írja hogy 62 megabit a becsült letöltési sebesség több ezer ember seedeli erre 200-800 kilobájt között tölt. Ez mi a szar?
A steam meg a playsation meg max sebességel tölt.
1. A torrentkliens alapból MBps-ban (Megabájt/másodperc) mér, a szolgáltatóknak Mbps-ban (megabit/másodpercben) kell megadni a maximum elérhető, és a hálózatukon belül garantált le és feltöltési sebességeket. 1 MBps = 8 Mbps
2. A torrent nem fogja a maximum sebességet hozni, sok múlik a feltöltők adatátviteli sebességén.
3. Az adatátviteli sebesség múlik a saját belső hálózatodon is. Ha vezeték nélkül (wifi) csatlakozol például egy egy antennás, egysávos eszközzel, annak a 150 Mbps-os maximális adatrátájával nem fog többet aggergáltan (le+feltöltés) elérni, mint 75 Mbps.
Azért zavar a dolog mert eddig egy 100 megás net volt az simán töltött 10mega/másodpercel szinte azonnal miután elindítottam.
Ezt ma kötötték be de ez valamiért annyit tököl míg elkezd tölteni hogy az hihetetlen,olyan ha nem lenne bemelegedve és az elején csak szenved de egy idő után lassan felmegy maxra,de nem mindig tudja tartani.
Nem lehet hogy a hdd nem bírja?
A HDD szinte biztos, hogy "bírja".
Én a frissen bekötött net gondjára gondolok: modem vagy router, a géped hálózati kártyája vagy annak drivere?
"Én a frissen bekötött net gondjára gondolok"
A kérdező ezt írja:
"A steam meg a playsation meg max sebességel tölt."
szóval a modem/router/hálózati kártya hibája eléggé kizárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!