Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudn. A valaki segíteni...

Tudn. A valaki segíteni sokszoros képlementésben?

Figyelt kérdés
Adott egy oldal ahol több menübő/almenüből kéne lementeni képet, ezzel csak az a baj, hogy az ilyen tool-ok, amik letudják tölteni az eféle médiákat nem látják, ha egyetlen egy képre rákattintok csak az jelenik meg, hogy kép lementése(tehát a kép megniytása új lapon nem), a forráskódot megnézve nincs semmilyen képkiterjesztésű fájl és az "elem vizsgálata" menüben sem mutatja az images-nél. Mi a megoldás, ha nem akarom egynekémnt letöltögetni (sok kép van viszont "információt hordoznak magukban" ezért szükséges lenne. Gyanakszok, hogy cacheben van tárolva azonban ezzel még nem sokkal lennék előrébb...(szerintem)
2018. szept. 21. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Az oldal üzemeltetője hozzájárul a képek lementéséhez és felhasználásához?
2018. szept. 21. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom amúgy semmire felhasználni, tananyag egyébként csak. Cisco, de az online kezelőfelület nekem kényelmetlen(!NEM bonyolult, mert magában a kezelésében semmi nehézség nincs, csak az almenük közötti ugrálkás nem jön be), de nem áll szándékomban feltölteni sehova.
2018. szept. 21. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez nem válasz a kérdésre.
2018. szept. 21. 20:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, de akkor hadd kérdezzem meg, hogy Bill Gates megengedte, hogy letöltsd a windows-át?
2018. szept. 21. 20:19
 5/7 Derwer ***** válasza:

Javaslom screenshot. Esetleg valami spéci programmal. Főleg OneNote-tal, mert akkor abba tudsz jegyzetelni is.

CCNA tananyag egy JAVAs szirszarban volt anno abból nem fogsz csak úgy kísérni képet, csak a fenti screnshottal.

2018. szept. 21. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 linuxot használok.
2018. szept. 21. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és én nem tettem ki róla kêrdést! :)
2018. szept. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!