Mi az az AP-UP a halozatomon?
Nezegettem a routerem beallitasait es Wireless statisticsnal latok olyat ,aminel a "current status" alatt "AP-UP" szerepel.
Az biztos ,hogy nem az enyem.
Szoval ,mi ez? Hogy kerult oda? Hogy tudom eltuntetni? Mostanaban eszrevettem ,hogy eleg lassu a netem es sokszor nincs wifi (vagyis jel van,csak net nincs). Lehet ,hogy valaki lopja a netem?
Tp link router egyebkent.
Olvastam olyat,hogy valahogy lehet latni a halozaton levok dokumentumait, ezt hogy kell? (A dokumentumokbol talan rajovok,hogy ki is hasznalja)
Koszi a segitseget.
Current status = jelenlegi allapot
AP = access point = eleresi pont (wifi)
UP = fut, mukodik.
Ha teljesen felreertjuk, es egy MAC cimet latsz csatlakozva (csak nem ezt irtad), akkor valoban van rajta valaki.
Eddig nem volt,de mar van egy Mac address ,aminel a statusnal "disconnected" (tudom mit jelent) van.
Ha le van csatlakoztatva akkor miert jelzi ott?
"es egy MAC cimet latsz csatlakozva"
Tegyük hozzá, hogy a router vezetéknélküli interfészének is van MAC címe. Az első 3 octet-ből kideríthető a gyártó (például ezzel az eszközzel: [link] ) - ha az TP-link, akkor feltehetőleg a router.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!