Router jelszót kér, pedig nincs jelszóval védve. WTF?
Routerem kedvenc szokása, hogy kéri tölem a jelszót, pedig nincs jelszóval védve. Ilyenkor hiába nyomom meg a "skip" gombot, egyszerüen nem ad hozzáférést amíg nem adok neki jelszót. Ha valami hablatyot beírok, akkor nem fogadja el. Általában áram kimaradás után jön rá ez a hóbort és egy "Reset" vagy áramtalanítás után újra müködik és nem kéri a jelszót. A probléma, hogy mostmár egyre gyakrabban csinálja. Egyre eröszakosabban ragaszkodik a jelszó megadásához. Töbszöri "reset" után is. És nemcsak áramkimaradáskor, hanem csak amikor kedve szottyan.
(Azért nincs jelszava, mert a településem szélén lakok. Szószerint csak én járok erre :D A jel pedig nem elég erös, hogy elérjen a legközelebbi házakig)
Szia! Gyakran járok a házatok környékén. Ha le kéne töltsek valamit és nem szeretném a mobilnetemet fogyasztani, akkor odamegyek a házatokhoz, lejelszavazom hogy az összes sávszélesség az enyém legyen, letöltöm amit akarok aztán kikapcsolom a jelszavazást. De lehet hogy néha lejelszavazva hagytam, bocsi :/
De légyszi ne jelszavazd le, mert nagyon hasznos nekem hogy nyílt és tudom használni még egy ennyire eldugott helyen is. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!