Miért kell mindig csatlakoznom az internethez amikor alvó állapotból "felébresztem" a gépet? Miért nem csatlakozik automatikusan?
Amikor routerem volt és WI-FI vel fogtam a netet akkor is mindig szétkapcsolt, újból rá kellett mennem a csatlakozás gombra.
Ez mindig akkor volt amikor bekapcsoltam a gépet, vagy alvóállapotból "ébresztettem" fel a gépet.
Szia.
A bekapcsolási csatlakozást szerintem nem nagyon tudod megspórolni (maximum valahogyan automatizálni lehet, ha ppoe internet kapcsolatod van).
Az alvó állapotból való felébredéshez pedig próbáld meg, azt hogy kiveszed a pipát a a hálókártyánál az energiagazdálkodási fülön, hogy a gép kikapcsolhatja a hálókártyát, igy elvileg a kártyád sohasem fog kikapcsolni alvó állapotban ezért elvileg a net sem fog "elmenni" a kártyádról.
Win7-ben a következő a módszer :
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati kapcsolatok, katt kétszer a hálókártyára, a megjelenő ablakban, Tulajdonságok gomb, az új ablakban, Beállitás gomb, Az új ablakban, Energiagazdálkodás fül és itt tudod a pipát kivenni/visszatenni, kép : [link]
Sok sikert. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!