Beépített mobilinternet modem nélkül is lehet mobilinternetet használni netbookon?
Sziasztok! Venni készülök egy netbookot (Dell), és nem tudom, hogy lenne-e értelme +30.000 forintért azt a fajtát választani, amiben van beépített mobilinternet modem. Én nem igazán értek az ilyesmihez. Itthon van wifi, egy asztali számítógép amiről 2 laptop is látja a netet. Gondolom erre a hálózatra csatlakozhatok a netbookkal is. De hogyha pl. rövidesen lehet hogy albérletbe költözök, ott a mobilinternet lehetne a megoldás. Ehhez szükséges a beépített modem? Vagy hogyan működik ez a dolog?
Segítsetek kérlek! Köszi!
Van a Vodafone-nak ilyen akciója, olcsón megkapod a gépet, de aztán fizethetsz. Nézd meg, ez az:
Aha, akkor ha jól értem, veszek egy beépített modem nélküli gépet, és majd ha mobilinternetet akarok használni, kötök egy előfizetést és veszek egy usb-s modemet (ez az, ami olyan mint egy pendrive?) és kész?
Köszönöm a válaszokat!!
A Vodáéba bele van építve a modem, de kapsz Dell Inspiront szakboltban enélkül is. Ha azt veszed meg, akkor a szolgálató ad a szerződés mellé USB sticket SIM kártyával, azzal fel tudsz menni a netre. Én asztali gépen is használom, három éve van ilyen netem.
Ilyen a stick, a telepítő benne van. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!