Segìtség! Bövebben lent (👇)?
Volt nekem egy emléknap amin szüleim neve és még személyes dolgok vannak felìrva (szerencse hogy a lakcímem meg a telefonszámomo nem van felìrva.)Azt beolvastattam a nyomtatòban.Kérdezte hogy PDF vagy JPG fájlkén szeretném menteni.Èn a PDF-ra nyomtam majd azután kérdezte hogy hol szeretném megnyitni.Ugye ott volt a GOOGLE Choner is és persze hogy azt nyomtam meg.
Kérdés:Ha nem osztom meg az URL címét ugye nem találják meg mások?És ugye nem tudnak lekövetni?
Tydnám valahogy törölni az internetröl?
Attól, mert a Google Chrome-ban nyitottad meg, még nem került fel a világhálóra.
A gépedre mentette, de a Chrome képes PDF fájlok olvasására, így a gépedről nyitotta meg.
Köszönöm a választ!
És ha van URL címe?Én rettegek a hackerektöl meg az internetnáciktòl hogy képesek feltörni és egy csomò személyes adatot ellopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!