Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem seed-elek? (torrent)

Miért nem seed-elek? (torrent)

Figyelt kérdés

Ugye sok oldalnál az a feltétel, hogy el kell érni egy arányt a le- és feltöltés között.

A gond csak az, hogy hiába hagyom nem tölt vissza semmit, vagy csak pár MB-ot. Nincs lekorlátozva semmi.

Ilyenkor mit tudok csinálni, nem tehetek róla, hogy nincs igény a seedemre, így viszont előbb utóbb fel fognak függeszteni...

Egyébként ztrackerről van szó.

2018. szept. 8. 11:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A netem egyébként nem olyan hűdejó, de azért egy 3-4 Mbitet tud hozni feltöltésben.
2018. szept. 8. 11:55
 2/12 Nosco ***** válasza:
Aktív vagy? Az nagyon sokat tud jelenteni!
2018. szept. 8. 11:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Senki nem tölt le.

A Ztracker amúgy sem egy túl népszerű oldal.

Inkább az ncore-t használd, ott nincs arány.

2018. szept. 8. 12:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak senkit nem ismerek aki tudna meghívót küldeni. :/
2018. szept. 8. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Tévedés, arány van. Annyi, hogy arányteljesítés helyett lehetőséged van előre megszabott seedidőt teljesíteni ami 48 óra, tehát addig kell seed-ben tartanod a torrentet. 15 napod van rá, akárhogyan is csinálod. Utána hit'n run-nak számít a nem teljesített torrented. Rangtól függően meg van szabva, hogy mennyi hit'n run követhető el max havonta. 15 nap után ha van hit'n run-od, tehát van aminél nem teljesítetted a seed-kötelezettséget, akkor hónap végéig van lehetőséged azt javítani.

A Ztracker egy érdekes szerzet... Hónapokkal ezelőtt kaptam egy levelet, hogy rég nem léptem be, törlik 14 napon belül a fiókomat. Direkt nem léptem be. Most nem rég, tegnap kaptam mégegy ilyen levelet tőlük. Valamiért nem törölték előzőleg a fiókomat -,- Még csak opciót sem találtam a fiók beállításokban a fiókom törlésére...

2018. szept. 8. 14:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gyorsan hagyjátok el torrent, videómegosztó és egyéb féle oldalakat, Mert Szerdán az Európai unió megszavazza az új törvényeket, akkor vége mindennek..
2018. szept. 10. 12:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, te mégis meről beszélsz? :D
2018. szept. 10. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Én figyelmeztetlek benneteket, de aztán ne sírjatok majd ha bevezetik..

2018. szept. 10. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
#6 #8 Azért remélem arról, hogy "crack" hallottál már, azaz tudod játékok esetében mire használják. Ez is a tartalomvédelem kijátszására született. Mégis miből gondolod azt, hogy a torrent oldalakat üzemeltetők nem fognak alkalmazkodni és tovább üzemelni, ha megszavazzák ezt a nagy katyvaszt szerdán? A torrent oldalak felhasználói sem elveszett lelkek, ők is feltalálják magukat, ha muszáj. Lehet, hogy az első pár hónap szarabb lesz számukra, de ez kb. olyan, mint a deepweb/darkweb. Szabályok születhetnek ellene, ha egyszer marha nehéz, ha nem lehetetlen lekapcsolni őket. Márpedig mindig lesznek emberek, akik feltörik a levédett tartalmakat és mindig lesznek torrent oldalak, ahova fel is töltij azokat. Ezzel a szabályozósdival max a játékszabályokat variálhatják meg.
2018. szept. 10. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Amúgy szép világnak tűnik... Egyszerűsítve: valaki készít egy mémet amit Facebook-on terjesztenek is ezerrel. A Facebook-nak azért, hogy a felhasználókat ne terhelje a terjesztés anyagilag, együtt kell működnie a tartalom (mém) készítőjével, azaz perkálni kell a Facebook-nak azért, hogy te ingyen osztogathass meg ilyesmit. Na persze, nyilván nem fogja ezt a Facebook a felhasználókon behajtani... Írsz egy üzenetet, ráfogják, hogy ez valaki híres mondása és a Facebook már húzza is be rajtad a pénzt... Gyomorforgató belegondolni, mennyire visszaélhetnek majd ezzel az óriáscégek, remélem nem szavaznak meg semmit szerdán...
2018. szept. 10. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!