A netem egyébként nem olyan hűdejó, de azért egy 3-4 Mbitet tud hozni feltöltésben.
2018. szept. 8. 11:55
2/12 Nosco válasza:
Aktív vagy? Az nagyon sokat tud jelenteni!
2018. szept. 8. 11:59
3/12 anonim válasza:
Senki nem tölt le.
A Ztracker amúgy sem egy túl népszerű oldal.
Inkább az ncore-t használd, ott nincs arány.
2018. szept. 8. 12:11
4/12 A kérdező kommentje:
Csak senkit nem ismerek aki tudna meghívót küldeni. :/
2018. szept. 8. 13:09
5/12 anonim válasza:
Tévedés, arány van. Annyi, hogy arányteljesítés helyett lehetőséged van előre megszabott seedidőt teljesíteni ami 48 óra, tehát addig kell seed-ben tartanod a torrentet. 15 napod van rá, akárhogyan is csinálod. Utána hit'n run-nak számít a nem teljesített torrented. Rangtól függően meg van szabva, hogy mennyi hit'n run követhető el max havonta. 15 nap után ha van hit'n run-od, tehát van aminél nem teljesítetted a seed-kötelezettséget, akkor hónap végéig van lehetőséged azt javítani.
A Ztracker egy érdekes szerzet... Hónapokkal ezelőtt kaptam egy levelet, hogy rég nem léptem be, törlik 14 napon belül a fiókomat. Direkt nem léptem be. Most nem rég, tegnap kaptam mégegy ilyen levelet tőlük. Valamiért nem törölték előzőleg a fiókomat -,- Még csak opciót sem találtam a fiók beállításokban a fiókom törlésére...
2018. szept. 8. 14:58
6/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan hagyjátok el torrent, videómegosztó és egyéb féle oldalakat, Mert Szerdán az Európai unió megszavazza az új törvényeket, akkor vége mindennek..
Én figyelmeztetlek benneteket, de aztán ne sírjatok majd ha bevezetik..
2018. szept. 10. 13:09
9/12 anonim válasza:
#6 #8 Azért remélem arról, hogy "crack" hallottál már, azaz tudod játékok esetében mire használják. Ez is a tartalomvédelem kijátszására született. Mégis miből gondolod azt, hogy a torrent oldalakat üzemeltetők nem fognak alkalmazkodni és tovább üzemelni, ha megszavazzák ezt a nagy katyvaszt szerdán? A torrent oldalak felhasználói sem elveszett lelkek, ők is feltalálják magukat, ha muszáj. Lehet, hogy az első pár hónap szarabb lesz számukra, de ez kb. olyan, mint a deepweb/darkweb. Szabályok születhetnek ellene, ha egyszer marha nehéz, ha nem lehetetlen lekapcsolni őket. Márpedig mindig lesznek emberek, akik feltörik a levédett tartalmakat és mindig lesznek torrent oldalak, ahova fel is töltij azokat. Ezzel a szabályozósdival max a játékszabályokat variálhatják meg.
2018. szept. 10. 14:05
10/12 anonim válasza:
Amúgy szép világnak tűnik... Egyszerűsítve: valaki készít egy mémet amit Facebook-on terjesztenek is ezerrel. A Facebook-nak azért, hogy a felhasználókat ne terhelje a terjesztés anyagilag, együtt kell működnie a tartalom (mém) készítőjével, azaz perkálni kell a Facebook-nak azért, hogy te ingyen osztogathass meg ilyesmit. Na persze, nyilván nem fogja ezt a Facebook a felhasználókon behajtani... Írsz egy üzenetet, ráfogják, hogy ez valaki híres mondása és a Facebook már húzza is be rajtad a pénzt... Gyomorforgató belegondolni, mennyire visszaélhetnek majd ezzel az óriáscégek, remélem nem szavaznak meg semmit szerdán...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!