Mi blokkolhatja a torrentemet a csatlakozástól?
Nemrég váltottunk digire, az első pár napban jó volt a torrent, lehetett letölteni vele, de amióta feltelepítettem a MySql-t (nem tartom valószínűnek, hogy emiatt, csak időben erre a pontra tudom tenni a jelenséget) azóta a trackerek "nem engedélyezett" státuszban vannak a torrentjeimnél.
Próbálkoztam másik klienssel, de minden kliensnél ugyan ez a problémám, vpn-es megoldásokat igyekszem mellőzni, esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mi blokkolhatja?
Mármint a trackerre nem tud csatlakozni? Nincs valami tűzfal programod? Esetleg a MySQL nem pont azt a portot akarja használni, amit a torrentkliens?
Illetve még azt nézd meg, hogy milyen IP-t kapsz. Ugyanis a DIGI is szokta NAT mögé tenni az embert. Ha 100. kezdetű IP van, akkor szolgáltatói NAT mögött vagy és csak aktív usertől tudsz tölteni, hozzád nem tudnak csatlakozni. Ilyenkor felhívod a DIGI-t és kérsz publikus IP-t, be fogják állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!