Gmail egyre több reklámmal zaklat, ti is így tapasztaljátok, nálatok sem lehet kitörülni, csak, megnyitás után?
A gmail kiemelt reklámokra gondok itt, nem a spam levelekre. Eddig más levelekkel együtt kijelölve szemétre kerültek, egy ideje viszont kizárólag megnyitás után lehet törölni ezeket.
Ráadásul, teljesen mindegy, milyen visszajelzést adok ezekről, semmi nem változik! :-( Bejelölhetem én az ismétlődő, a nem releváns, a zaklat jelzőket, ugyanúgy jönnek az ágybetét, a párkereső, szálláskereső, utazási reklámok. :-( :-(
Tippelek, meghagytad a beérkező leveleknél az Elsődleges, Közösségi, Promóciók füleket.
Próbáld ezeket kikapcsolni. Nekem is akkor jöttek ilyen reklám e-mailek, amikor be voltak kapcsolva a fülek. Azóta minden levelet észreveszek. Igen, volt vele meló, hogy az összes hírlevélről leiratkozzak, ami valóban nem érdekel. Ami érdekel, de meg akarom tartani, arra meg állítottam be szűrőt, és azonnal archiválja. Majd ha kell, előkotrom.
Hol van ez?
Merre? Én egyet sem látok.
Ha zavarnak a reklámok használj adblock-ot, vagy ublock-ot.
Ezek nem feliratkozott hírlevelek, hanem reklámok! Ezekről nem lehet leiratkozni, nincs ilyen funkciójuk! :-(
Igen, be vannak kapcsolva a fülek. Használom az adblock-ot is, de ebben nem segít. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!