Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen frappáns idézeteket...

Milyen frappáns idézeteket ismertek?

Figyelt kérdés

én a napokban hallottam ezt,tehát ilyenekre gondolok.

"Attól,hogy valakinek üldözési mániája van,még nem biztos,hogy üldözik.."

2010. jún. 21. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha valaki azt hiszi beszart nem biztos,hogy beszart.

ennyi

2010. jún. 21. 16:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha a heccsát feltűnik a fej eltűnik
2010. jún. 21. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagy fasz, nagy élvezet.
2010. jún. 21. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
A lehetetlen nem tény,hanem vélemény.(Muhammad Ali)
2010. jún. 21. 16:18
 5/12 A kérdező kommentje:
első válaszoló! nem ilyen primitív gyerekes idézetre voltam kíváncsi,olyat bárki ki tud találni.
2010. jún. 21. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Az Opera olyan, ha valakit leszúrnak, nem összeesik, hanem énekelni kezd. -woody alan
2010. jún. 21. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Sose téveszd szem elől,hogy a természet nem isten,az ember nem gép,a feltevés nem tény.(Denis Diderot)
2010. jún. 25. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:
kedves kédező (én vagyok az első váléaszoló) beismerem primitív,gyerekes válasz volt ,de ennek az volt a célja,hogy jöjjél rá,hogy ilyet mindenki ki tud találni még te is és az,hogy te regisztrálva vayg egy ilyen oldalra az nem jelenti azt,hogy minden ami aszedbe jut meg kell kérdezned pl én se kérdezem meg azt itt,hogy "mehetek wc-re?" ja és agoogle a barátod! :)
2010. jún. 25. 19:28
 9/12 A kérdező kommentje:
ott 1000 évesek vannak,kívülről fújom azokat,ezt amit én írtam egy újságíró mondta,és lehet,hogy ilyet bárki ki tud találni,de a nyakamat ráteszem,hogy most hallottátok ti is először.
2010. jún. 26. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:
A csapatmunka az amikor sokan csinálják azt amit mondok.(Michael Winner rendező)
2010. jún. 26. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!