Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akarja "mindenki"...

Miért akarja "mindenki" eltávolíttani a Cromiumot?

Figyelt kérdés

#eltávolítás #Chromium #úristenhátmiazacromiumésmiértszületettmeg
2018. aug. 26. 17:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Rákerestem a cromiumra youtubeon és a videók 99% a a cromium eltávolításáról szólt. Ez miért van?
2018. aug. 26. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha értelmes választ akarsz, akkor nem kéne már a kérdésben is butaságot állítani. Értem én, hogy cuki dolog a költői túlzás eszközével élni, de ez kb. olyan lenne, mintha én erre azt mondanám, hogy senki nem is akarja eltávolítani.

Rákerestem. Az első találati oldalon (20 találat) rögtön van három Chrome vs. Chromium összehasonlítás. 3 videó a krómról, mint kémiai elemről, két videó a Chromium OS-ről, akárhogy is számolom, sehogy nem jön ki a 99%.

Egyébként ha alaposabban elolvasod a címeket, a Chromium VÍRUS (igazából nem vírus, hanem trójai, de ne menjünk bele...) eltávolításáról szólnak, ugyanis voltak olyan degeneráltak, akik a Chromium nevét és ikonját felhasználva készítettek trójait.

2018. aug. 26. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
A chromium az egy webböngésző ami a chrome nyílt forráskódú változata.
2018. aug. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!