Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 4 Gigás netem van, minden...

4 Gigás netem van, minden korlátlan, aztán ami eddig tök jól futott, most olyan szinten belassult. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha a forgalom vagy a töltögetés 4 giga, akkor azután keémny korlátozás van, nincs mit tenni, elviseled, és óvatosabb leszel. Ha a sebesség, és a net korlátlan, akkor több lehetőségünk van vagy túlterhelt lett a hálózt - gyorsan sok új környékbeli előfizető -, vagy a gépben kell keresni a gondot. Időnként nem árt kipucolni a cookie-kat, vagyis a sütiket, ezt a legtöbb böngészőben a beállításokban megteheted. De egy jó rendszeroptimalizáló progi megcsinálja helyetted, plusz, törli a felesleges letöltéseket, ami egyes esetekben megintcsak gondokat okozhat. Ajánlom hozzá az Ashampoo winoptimizert. Mivel nem írtad le pontosan, mi a probléma a neteddel, egyáltalán milyen netet használsz, bővebben nem tudok segíteni.
2010. júl. 7. 19:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat, és, hogy próbáltok segíteni. Valóban elég gyengén fogalmaztam meg a kérdésem, majd most igyekszem az infókkal korrigálni bénaságom, főleg, hogy bátyám rendesen helyrerakott :)

Először is CCleanert és Advanced System Care programot használok, ezekkel szoktam ún. "pucolni" :)

Invitelnél vagyunk, TV+telefon+net, a csomagról pedig (csak a net részéről): 4480/256 kbps névleges adatátviteli sebességű korlátlan adsl. A linkelt sebességmérő 3818 és 343 kbps-t állapított meg.

2010. júl. 8. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!