Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan ne tiltson le a Youtube?

Hogyan ne tiltson le a Youtube?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elszeretnék kezdeni videózni.

Már elkezdtem készíteni pár anyagot, most egyébként Lyrics Prankal próbálkozom facen. :D

Szeretném a dalt bevágni a videómba, hogyan csináljam hogy ne töröljék a videómat vagy némítsák le?

Láttam már sok videósnál hogy bevágnak dalokat .. valaki valamit tudna hozzáfűzni hogy hogyan lehetséges ez?

Köszönöm előre is!

2018. aug. 22. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A Youtube rendszere bonyolult és átláthatatlan, már annyira fejlett a szűrűje hogy egyből le tiltja, ha esetleg sikerülne átmennie, akkor jövőben is le tilthatja, a régebbi feltöltések azért vannak fent, mert akkoriban a rendszer még ellenőrizte jól, de azokat előbb-utóbb leszedi...
2018. aug. 22. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ma már egy kis dologért is bármikor törölhetik, legutóbb egy videósnak is azért törölték le a videóját, mert a Gta 5. játékban összekeverte egy rendőr hangját, egy jazz zenéjével..
2018. aug. 22. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Úristen.. az utolsó az nagyon komoly xDD

Akkor nincs rá lehetőség? :o

2018. aug. 22. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem igazán, max ha eltorzítod a hangokat benne..
2018. aug. 22. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Vedd meg a jogait a zenėnek, vagy minimum írj, kėrj engedėlyt a felhasználásra. Sokan adnak (főleg rėszletekre)
2018. aug. 22. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!