Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagramon hogy jelentkezhetn...

Instagramon hogy jelentkezhetnék ki?

Figyelt kérdés
Korábban volt egy kérdésem (mert elmúltam 13 még is letiltották a fiókom)hasonló témakörben. Most azt dobja fel h le vagyok tiltva és van lehetőség az adataimat letölteni ellenkezni a tiltással illetve kijelentkezni de ha kijelentkezni akarok annyit dob fel [object Promise] és kész. Hogy tudnák kijelentkezni a fiókból? (gépről)

2018. aug. 21. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
2018. aug. 21. 14:30
 2/3 A kérdező kommentje:
1.Gépről vagyok. 2.egyik ikon se jelenik meg.
2018. aug. 21. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:

"Nem vagy elég idős az Instagram használatához.

Törölnünk kell a fiókodat, mert kijelentetted, hogy 13 évnél fiatalabb vagy. Lehetőséged van az adataid letöltésére, hogy legyen egy másolatod mindarról, amit megosztottál az Instagramon.

Ha tévedést követtél el, akkor ezt a döntéssel szemben ellenvetéssel élve jelezheted nekünk."

"ellenvetés"

"Kijelentkezés"

ez jelenik meg így ha megnyomom a kijelentkezést [object Promise] . Ha az az adataim letöltését nyomom kéri az emailt és a jelszót de ha a jelszót kéri és beírom azt írja alul hibás az email.

2018. aug. 23. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!