Hogy hozzak létre virtuális szervert rúteren? Mert nem működik.
Helló! igazából egy ismerősömnek szeretném beállítani a rúteren a virtuális szervert, azonban neki nagyon más rútere van, és szimplán annyi van ki írva hogy: Internal IP address: ami 192.168.0.101 LAN PORT: (A SZERVER PORTJA) WAN PORT: (A SZERVER PORTJA) TCP+UDP, elmentem, és nem működik a szerver kérdések:
1. Kell DHCP a szerverhez, mert az enyémen be van állítva itt meg nincs, és nem tudom hogy fontos e, mert nem nyultam hozzá
2.A konzol ki írta hogy nem kap netet a szerver ezért nem működik, ez a rúter 2db netet sugároz (Tenda) nem éppen értek ehez a rúterhez, és ki írta azt is hogy az egyiken csak intranet van (vagy valami ilyesmi) a másikon pedig internet szóval ez mit jelent pontosan mert nem értem, ha ti se, akkor bocsi, nincs több infóm
3.Mit ronthattam el a szerver megadásánál, (legfölül) hogy nem működik, mert csak ilyenek vannak, az én rúteremen működik, nyílván ott kicsit máshogy vannak a beállítások, de e szerint hogy kell beállítani?
Mindössze egy szervert szeretem volna létrehozni az ismerősömnek amit én sikeresen megtettem az enyémen, szóval remélem tudtok segíteni, NAGYON FONTOS LENNE!
ha kell még információ akkor írjátok le hogy miről...
Előre is nagyon köszi a válaszokat!!!
Hát ember legyen a talpán aki ezt katyvaszt amit idehánytál, megfejtei neked. Először is: nem rúter hanem router
Jó lenne tudni minek akarsz portot nyitni, és mi hogy van összekötve, és beállítva:
Tudom hogy router, bocsi hogy magyar vagyok :C ja és igen, mi ezzel állunk szemben és nem tudjuk hogy mivan, és ez van, ezért kell segítség
port kell a szerver hez, hogy működjön mint nálam, nincs össze kötve a gép a router-el, lehet hogy ez is baj? és milyen beállításokra gondoltál?
Attól még hogy magyar vagy, az idegen szavakat normálisan kell leírni, de ha annyira magyarkodni akarsz, használd a magyar elnevezését az útválasztót.
A kérdésem meg egyszerű volt, írd le a két router beállításait, melyik csatlakozik a netre közvetlenül, milyen módon vannak összekötve pl. kábelesen LAN, Portból a WAN portba, stb.. Nagyon nem mindegy mert ha mind a két router, router módban van, akkor hiába irányítod át az egyiken a másikon nem fog átmenni.
A kérdésem meg egyszerű volt, írd le a két router beállításait, melyik csatlakozik a netre közvetlenül, milyen módon vannak összekötve pl. kábelesen LAN, Portból a WAN portba, stb.. Nagyon nem mindegy mert ha mind a két router, router módban van, akkor hiába irányítod át az egyiken a másikon nem fog átmenni.
1 rúter van, ami két netet sugároz, amiből 1 jó, a másik nem, ezért nem értem. nincs két router.. a jó neten állítotuk be hogy
Internal ip address: 192.168.0.101
LAN Port (a szerver portja pl: 33267
WAN Port (a szerver portja pl: 33267
TCP+UDP-re van állítva,
az én gépemen nincs LAN PORT ki írva, és a WAN Port pedig Service Protokolként van írva, nálam működik, nála pedig nem kap netet a szerver, maga a szerver jó ott a beállítások jók, csak valamiért a router nem ad netet neki
ha lehet így mondani...
1 rúter van, ami két netet sugároz, amiből 1 jó, a másik nem
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!