Nem enged több fiókot létrehozni a gmail telefonszámaim alapján, mit tegyek?
Sziasztok,
szeretnék egy új gmail fiókot létrehozni, és nem enged, azt írja túl sokat volt használva mindkettő mobilszámom. Bárhogy próbálnék regisztrálni, lassan egy hete nem enged. Mit tehetek ez esetben? Kénytelen leszek új sim kártyát venni a telefonba? :(
Segítsetek legyetek szívesek, mert agyvizem már 900 fokon forr lassan...
Köszi előre is!
32/F
Én úgy tudom, nem kötelező mobilszámot megadni (amikor én regisztráltam, még nem volt az).
Egyébként hány e-mailt akarsz te csinálni? :D Nekem 5 van, mindegyik ugyanahhoz a számhoz rendelve, annyit simán enged.
Én már kimerítettem vagy 7-et és 1 év alatt, hogy miért azt hosszú lenne leírni, de a családomat és magamat kellett megvédenem tömören ennyi!
Igen sajnos tőlem regisztrációnál alapból kér mobilszámot, és 1 hete hiába írom be a 2 szám közül valamelyik, jön a válasz, hogy túl sokszor volt már felhasználva...
Megesz az ideg ettől már..................... :(
Nekem ez a történet bűzlik, mint a gané, de azért jó tudni, hogy a GMail-cím személyi testőrként is funkcionál. ;)
Tudod, az ingyenes szolgáltatók sem hülyék. Nekik akkor éri meg, ha értelmesen, rendeltetésszerűen használják a szolgáltatásaikat. Egy embernek pedig 7 db. e-mail cím bőségesen elegendő kell, hogy legyen. 14 meg pláne. De ha nagyon kell, fizess elő még két-három telefonra, vagy használj más ingyenes szolgáltatást.
... vagy fizetőset. Némi suskáért a G Suite szinte korlátlan mennyiségű címet enged használni.
Várható volt.
Jövőhéttől szabin vagyok, én is megteszem a feljelentést, légyszi ne töröljétek a kommentjeit.
Lehetőségek:
-Privát ablak
-mobilezköz beállításainál a fiókoknál fiók hozzáadása és új fiók létrehozása
-Regisztráció másik böngészőben keresztül
-Regisztráció másik ezközről
Ennyi. Ha ezek nem működnek akkor várj 1 hetet és utána lesz lehetőséged mobilszám nélkül regisztrálni, de csak mobilezközről
Egyébként Ne csinálj sok Gmail címet, mert a Google tilthatja az összeset a szabályok alapján. Amugy miért nem csinálsz youtubecsatornát a már meglévő profilokról?
- privát ablak
- mobileszköz beállításainál a fiókoknál fiók hozzáadása és új fiók létrehozása
- regisztráció másik böngészőben keresztül
-> ezek közül egyik sem fog működni, a google az ip címet (is) nézi, és bizonyos mennyiségű fiók létrehozása után nem enged többet
egy lehetőség van, új eszközről regisztrálni, nem elég csak kicserélni a sim kártyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!