Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell "normálisan"...

Hogyan kell "normálisan" letölteni a WINrart?

Figyelt kérdés

Mindig azt írja ki hogy "kérem vásárolja meg a winrart mert ez csak egy negyven napos próba"... Nos ez egész eddig nem volt így. Már vagy egy éve van winrarom de csak most kezdett el nyafogni.Nem tudtok esetleg olyan oldalt ajánlani ahol le tudom tölteni a nempróbaverziós winrart?

Természetesen ingyen és bérmentve. :)

2018. aug. 15. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Most itt mit vársz?? Linkeljünk egy warezoldalt: Úgy is törölnék a választ. Legyél már életképes és használd a keresőt.
2018. aug. 15. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Korlátlan 40 nap, de zavarja az a kis ablak, ami feljön... Istenem, ahelyett, hogy örülne, hogy legálisan használhatja
2018. aug. 15. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Jézus Mária... winrar? Használj valami mást, ha ennyire zavar, ha meg ennyire szereted, vedd meg. 7Zip pl. ingyenes és opensource, és pont jó rar kicsomagolásra.
2018. aug. 15. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

7Zip tök jó.

Én is "winraros" voltam sokáig, de minek....

2018. aug. 15. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Használd a 7zipet, több formátumot támogat, gyorsabb mint a winrar, és ingyenes.
2018. aug. 15. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Vedd meg! Nem annyira drága...
2018. aug. 15. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!