G2A-n vásárolnék paysafecarddal?
Figyelt kérdés
A játék 1700 forint, de mire eljutok a pin beírásáig, már 2100Ft lesz, 2000ft-os kártyát vettem, akkor ezzel már nem tudom kifizetni, igaz?2018. aug. 15. 16:02
1/2 anonim válasza:
Igen, a 2100 forint az száz (100) forinttal többe kerül, mint a 2000 forintnyi egyenleged.
2100 (ennyi az ára) - 2000 (ennyid van) = 100 (ennyi a különbözet, amit nem tudsz kifizetni, így a vásárlás nem is jöhet létre). Szerintem nagyobb mélységű matematikai műveletek nem kellenek ide. A játék alapára lehet hogy kevés, de mire hozzáadod az adót, biztosítási díjat meg minden hülyeséget, már nem is lesz elég a 2000-es kártya, főleg hogy azt sem 2 ezerért veszed. Ha meg nem fizeted ki a védelmet, és beszopsz egy lopott kódot, akkor a játékot is elveszik meg a pénzed sem kapod vissza.
2/2 anonim válasza:
Azért, mert ha Paysafecard-al vásárolsz egy kicsivel többet kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!